Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
COMUNICAT OFICIAL AFVVM.
PLÀ DE COMPETICIÓ 20-21 I ASCENSOS DE LA 19-20
Per la Temporada 20-21 hi hauran 2 grups de DH, 2 de 1a.D i 2 de 2a.Div.
Continguts
Important

Benvolguts Delegats dels nostres Clubs de l’Associació, Ens adrecem a vosaltres, per donar tota la informació sobre el número d’equips (en cas de que tots facin la seva inscripció entre l’1 i 20 de juliol del 2020) que formaran part de les tres divisions, tal com ja vam informar a la circular del dia 4 de Maig del 2020.
• Les Classificacions queden exactament igual que en el moment de la Suspensió Temporal del Campionat (circular del 4 de Maig del 2020). No hi haurà descensos de Categories però sí que hi haurà ascensos. •
Pujaran a Divisió d’Honor els següents equips:
? At. Argentona.
? Mataronesa.
? TDB Llefià.
? Alella.
? At. Pomar.
? C.E.Llerona.
? St. Pol.
? EFC. Premià.
*A més a més, els Equips:
Bruch los Amigos, Veterans Malgrat, Corró d’Amunt i Ponent, jugaran una eliminatòria dos a dos i, els dos equips que guanyin, pujaran a Divisió d’Honor. Aquests equips jugaran la eliminatòria, donat que en el moment de la suspensió, hi havia equips amb un partit menys. Aquestes eliminàtories es jugaran en data a concretar segons situació sanitaria (ja us informarem, ja que estem buscant un camp neutral per poder jugar els dos partits el mateix dia) i comptaran amb un equip arbitral de 4 membres.
• Pujaran a 1ª Divisió els següents equips:
? Fundació Montgat.
? Montornès.
? AE. Tirol.
? Veterans Montgat.
? Vilamajor B.
? CE. St. Esteve.
*.A més a més, els Equips: Les Faldes i Racing Club, jugaran una eliminatòria a partit únic per saber qui puja a 1ª.Divisió.
• De cara a la propera Temporada, la 2020 – 2021, per tal de desfogar una mica el calendari i poder donar la màxima satisfacció i coherencia a tots els equips, hem decidit el següent:
1. Hi haurà DOS grups de 14 equips a la Divisió d’Honor.
2. Hi haurà DOS grups a la 1ª Divisió, de 16 equips.
3. Hi haurà DOS grups a la 2ª Divisió, on el nombre d’equips anirà en funció de les inscripcions dels mateixos (no més de 16 per grup).
4. Les vacants que es puguin produir tant a D.H com a 1ª.Divisió, seran compensades pels perdedors de les eliminatories.
5. La data d’inici del Campionat serà un cop el Ministeri de Sanitat dóni llum verda per a la pràctica de l’esport col•lectiu. Així mateix, com sempre, seguirem les dates del Calendari de la FCF ja què hi ha equips que comparteixen camp, entre d’altres situacions.
6. El Sistema d’Ascensos i Descensos de la Temporada 2020 – 2021 i Temporada 2021 – 2022 el comunicarem abans de l’inici de la Mateixa, un cop s´hagi acabat de decidir a la propera reunió de delegats que tindrà lloc entre finals de juliol i primers d´agost un cop finalitzades les inscripcions.
7. Qualsevol altra informació pertinent, l’anireu rebent pel nostre correu electrònic i, us aconsellem que aneu seguint també les nostres xarxes socials.
Sense res més a afegir, desitjem que aquesta situació pasi el més aviat possible i esperem trobar-nos pels camps en breu.
Fins aviat!!!!!
L’Associació de Veterans Vallès – Maresme.