Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
GRUPS ESTABLES FUTBOL
MOLT IMPORTANT QUE ES GRUP ESTABLE PER PODER JUGAR
Per poder jugar la Lliga i la Copa, serà necesari i obligatori que l´equiop estigui considerat grup estable. Un cop tinguem el protocol de competició formalitzat,ens posarem en contacte amb els equips a fi de saber el posible inici (10 octubre)de la lliga, si Sanitat i el Rebrots u permeten o alternatives. Us deixem la nota de com ser grup estable.
Important
Resolució SLT1429, que és la norma mare d’on surt el protocol de la fase de represa de la SGE, i només parla en el l’article 1.1 de “el manteniment de grups de convivència habitual al més estables possible”, sense cap més definició al respecte, si bé en el punt 1.2.1 diu que han de completar aquest norma amb un pla sectorial les activitats següents: Instal·lacions esportives i Equipaments d'oci, cultural o esportiu permanents amb gran afluència de públic.

Pla d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya. Pàgina 46, punt 3: Tindran consideració de grups estables als efectes descrits, els equips, els grups i les parelles d’entrenament que per raó d’edat, categoria o criteris tècnics desenvolupin les activitats de forma conjunta i continuada en el temps.

FAQS etapa represa del Consell General de l’esport, on tens senyalades a les preguntes 3, 4, 5* , 6, 13*, 18 i 19.

Important:

La pregunta 5 on diu que es considera grup estable aquell en que les persones desenvolupin les activitats de forma conjunta, estable i continuada en el temps. Per tant un equip en el que no hi ha variació de jugadors i que juga una lliga és un grup estable, ja que desenvolupen l’activitat de forma conjunta, estable i continuada.

La pregunta 13, diu que en cas de hi hagi contacte, serà necessari la declaració responsable.

La 18 i la 19, que diu que els entrenaments i les competicions es poden reprendre amb grups estables.

Per tant, com ja he comentat abans, un equip serà un grup estable sempre i quan es mantinguin els mateixos jugadors, ja que realitzen activitat de forma conjunta, estable i continuada.

Tot jugador fitxat durant la temporada haurà de pasar 14 díes per entrar al grup estable i poder jugar.