Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
COMUNICAT 14/10/2020
APLAÇAMENT INICI DE LA LLIGA
S'aplaça el començament de lliga de la nova temporada 20-21 pel fi de setmana del 31 Octubre i 1 de Novembre tot seguint les directrius del Procicat a fi d'ajudar a contenir els brots de la Covid-19.
Continguts
Important
ASSOCIACIÓ DE FUTBOL VETERANS VALLÈS - MARESME

L’Esport No Professional d’àmbit Català es tornar a aturar pel Coronavirus

Benvolguts Delegats, Entrenadors, Jugadors, Àrbitres i demés membres de l'Associació:

Ens dirigim a vosaltres per posar-vos en situació de les últimes mesures que s’han près a Catalunya durant les últimes hores: Segons ha anunciat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), aquest cap de setmana s’aturaran totes les competicions esportives d’àmbit català. Així ho ha confirmat avui dimecres el Procicat com a mesura dins les restriccions que prepara el govern català per contenir els brots de coronavirus dels últims dies.
Les mesures entrarien en vigor abans del cap de setmana, però les federacions catalanes ja assumeixen el seu compromís de reduir les competicions per contribuir a aturar la mobilitat durant els dos pròxims caps de setmana a tot Catalunya.
La decisió, no afecta l'esport professional o les competicions d'àmbit estatal i internacional. En tot cas, aquestes noves restriccions no afectarien els entrenaments ni els usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos.

És per això, que recomanem que seguiu entrenant aprofitant les hores de partits ja programats per avaforir el bon funcionament del Grup Estable. És per això, que la nostra Associació, seguint les directrius del Procicat, farem una remodelació del Calendari, de tal manera, que el cap de setmana del 31 d’octubre i l’1 de novembre, s’iniciaran els Campionats amb la Jornada que hi tocava, és a dir la número 3.
En breu, sortiran els calendaris actualitzats. Des de l’Associació us demanem també l’estricte compliment de les Normes d’Higiene i les Mesures de Seguretat marcades pels protocols.
Sense res més a dir-vos, esperem poder donar el tret de sortida el més aviat possible i de la millor manera possible.
Atentament, L'Associació de Veterans de Futbol Vallès - Maresme