Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
COMUNICAT OFICIAL AFVVM.
COMUNICAT SOBRE INICI CAMPIONAT
Continguts
Important
ASSOCIACIÓ DE FUTBOL VETERANS VALLÈS - MARESME
A l’ESPERA d’Informació del PROCICAT
Estimats Associats:

Ens adrecem a vosaltres, com estem fent fins ara, per posar-vos al dia de la Situació que està vivint l'Esport Català en aquests moments de Pandèmia. Tal i com va informar el procicat fa uns dies, amb el suport de la UFEC, les Lligues de Futbol no professional quedaven suspeses durant dues setmanes, però recomanaven mantenir els entrenaments per tal de garantir els Grups Estables.

D'entrada, aquest cap de setmana de Castanyada començaria la Nostra Lliga. No obstant això, davant les mesures implantades des de diumenge, entre d'altres, el Famós Toc de Queda i, esperant a que el Procicat es pronuncïi entre dimecres i dijous, de la posible ampliació o no de 15 dies més les reestriccions, des de l'Associació de Veterans ja informem que aquest cap de setmana NO HI HAURÀ COMPETICIÓ DE LA NOSTRA LLIGA.
De manera, que en el cas de què el Procicat digués que sí es pot començar aquest cap de setmana, nosaltres començaríem el següent. El que volem és fer les coses ben fetes. I, si finalment el Procicat dóna llum verda per començar les Competicions aquest cap de semana, nosaltres començaríem el fi de semana del 7/8 novembre, així tindrem temps per:

?Fer totes les Fitxes restants dels Equips que falten (un 70%)

?Donar temps a tots aquells equips que tenen al seu horari partits que acabin més enllà de les 21.00h a que reprogramin nous horaris (recordem que les Instal•lacions Esportives han d'estar tancades a dia d’avui a les 21.00h). És per això, que us hauríeu d'adreçar a les vostres instal•lacions i/o ajuntaments per reprogramar nous horaris, sempre i quan, el Procicat no autoritzi a acabar més enllà de les 21.00h.

?Donar cobertura a l'Assegurança dels nostres Associats.

En breu, ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres per tenir-vos informats de tot. Des de l’Associació us demanem també l’estricte compliment de les Normes d’Higiene i les Mesures de Seguretat marcades pels protocols.
Sense res més a dir-vos, esperem poder donar el tret de sortida el més aviat possible i de la millor manera possible.
Atentament, L'Associació de Veterans de Futbol Vallès - Maresme.