Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
   
 
Benvolguts jugadors, tècnics, àrbitres i col·laboradors.

L’Associació de Futbol Veterans Vallès Maresme complirà vint anys aquest pròxim 2018, tot i que abans de constituir-nos com a entitat ja feia més d’una dècada que estàvem al vostre servei ajudant a  col.laborar en l´esport del Futbol de lleure. Aprofitant l’aniversari, hem posat en marxa aquesta nova pàgina web que permet consultar de forma molt més àgil i ràpida els resultats, les classificacions, els rànquings de golejadors, les estadístiques dels equips i l’estat de les sancions.

Amb aquesta renovació, volem fer un pas endavant per oferir-vos un millor servei i així agrair-vos la confiança que heu depositat en nosaltres durant tots aquests anys, amb la voluntat que seguiu al nostre costat les pròximes temporades. 

La temporada 2017-2018 està batejada com la temporada del RESPECTE I L’ESPORTIVITAT. L’objectiu és lluitar sempre contra la violència al món del futbol, tant dins com fora dels terrenys de joc, i aconseguir que a les nostres competicions regni sempre el fair play entre equips i jugadors.

Esperem i desitgem que gaudiu de la temporada i de les novetats que us ofereix la pàgina web.

Moltes gràcies i fins aviat!
Rafael Ferrer

 
     
   
 
COPA CAMPIONS LLIGA 1ª.i 2ª.DIV.

 
     
   
 
Notícies Veure més
COMUNICAT OFICIAL AFVVM.
COMUNICAT SOBRE INICI CAMPIONAT
27.10.2020
1053 Lectures

COMUNICAT 14/10/2020
APLAÇAMENT INICI DE LA LLIGA
S'aplaça el començament de lliga de la nova temporada 20-21 pel fi de setmana del 31 Octubre i 1 de Novembre tot seguint les directrius del Procicat a fi d'ajudar a contenir els brots de la Covid-19.
14.10.2020
724 Lectures

GRUPS ESTABLES FUTBOL
MOLT IMPORTANT QUE ES GRUP ESTABLE PER PODER JUGAR
Per poder jugar la Lliga i la Copa, serà necesari i obligatori que l´equiop estigui considerat grup estable. Un cop tinguem el protocol de competició formalitzat,ens posarem en contacte amb els equips a fi de saber el posible inici (10 octubre)de la lliga, si Sanitat i el Rebrots u permeten o alternatives. Us deixem la nota de com ser grup estable.
01.09.2020
822 Lectures

 
     
   
 
OBERTES INSCRIPCION TEMP.20-21

 
     
   
 
Iª.SUPERCOPA RAFEL FERRER

 
     
Advertiment

El sistema ha detectat que la versió del seu navegador és menor que la mínima recomanada.

Li suggerim que actualitzi la versió del seu navegador a l'última disponible per gaudir del correcte funcionament de la web.